Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Moll och dur i sinnens närvaro


Varför prata höst
när sommar ännu lever?

Varför tala om kommande dar
när nuet dansar inför ögonen?

En förunderlig negativ klang
om sommarens avtagande

när hösten kan vara så otroligt
skön och vacker




Fri vers (Fri form) av Jack E. Gladh VIP
Läst 141 gånger
Publicerad 2012-08-13 13:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jack E. Gladh
Jack E. Gladh VIP

Mina favoriter
FROST