Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Eftersom jag håller på att städa ut gammalt hemma, kommer mina gamla alster fram i ljuset igen så...


På riktigt

Jag vill känna dina läppar mot mina igen
men
dina domäner är för mig ej längre tillåtna
åter förbjudna
inget att tala om
som om ingenting någonsin hände
förödande tystnad
i mitt bröst dör allt ut

cause I,
I failed to capture them again
capture you
for real
Cause I,
I was only dreaming
...

Låt mig nu få känna din kropp emot min
igen
på riktigt


© Celticgirl




Fri vers (Fri form) av Celticgirl VIP
Läst 310 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2012-08-14 18:44



Bookmark and Share


  cookiedough
Jättefint skrivet! Är det en låttext du citerar eller? :)


/cookiedough

(Läs gärna min text Och det är jag som står ensam kvar http://www.poeter.se/viewText.php?textId=1467878)

2012-08-19

    ej medlem längre
Gillar stämningen i dina ord. Mycket.
2012-08-14

  Ninananonia VIP
Ja det är underbart när drömmar blir så där sanna på riktigt :)
2012-08-14
  > Nästa text
< Föregående

Celticgirl
Celticgirl VIP