Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Äh,du behöver inte ens fråga.


Om du frågar mitt hjärta

Om du frågar mitt hjärta
hur mycket jag älskar dig.
Så skulle hjärtat inte hinna svara
för den slår för fort.

Om du frågar mitt hjärta
hur den mår.
Så skulle du få se blod
och en massa tårar.

Om du frågar mitt hjärta
varför den blöder så ofta.
Så skulle den titta på dig
le men ändo gråta.

Mitt hjärta älskar dig
mer än allt på jorden.
Du behöver inte ens fråga
för det vet du.




Övriga genrer av Manal
Läst 435 gånger
Publicerad 2004-08-06 00:17



Bookmark and Share


  elinmaria
sjukt fint skrivet :)
sista stycket gör det hela verkligt.
klockren applåd!
2009-04-19
  > Nästa text
< Föregående

Manal
Manal