Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

hudlösa jag



När hud nuddar hud
och andetag möter andetag

minns hon

att det aldrig var
på riktigt

och att dom egentligen
aldrig fanns

När hud nuddar hud
och andetag

ebbar ut




Fri vers av Smultris
Läst 602 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-02-08 11:45



Bookmark and Share


  Tove Meyer VIP
lika underbart hudnära som alltid.
2006-02-08

    ej medlem längre
En skör och skön skrivelse,
smälter som sockervadd i munnen...
2006-02-08

  Tessan84
en djup och filosofisk dikt med en ledsen ton.... LÄR MIG HUR MAN GÖR!!!! ;)
2006-02-08

  Mats L.
Tappar huvudet gör man ju ibland, men ditt sitter fast på ännu
2006-02-08

    Elmo
Herregud
du är verkligen duktig på att skriva.
Otroligt.
2006-02-08
  > Nästa text
< Föregående

Smultris
Smultris