Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Like lost




vi samlade oss i ett tomt rum
och våta känslor berörde linjer
händer på mina kurvor
du ville ha allt men jag gav lite

det är alltid ord
som spelar i mina öron
fast jag begriper inte
hur de hör ihop

därför kysste jag dig

vi kände men vet lite
i en sann saga
som handlar om kärlek
då känslor bara hör ihop

kan jag såra i försvar

men i min dröm
är det ändå vi
håller om som i ett förlåt
för jag sa mer


än du förstår




Fri vers av Laijza
Läst 345 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2012-08-19 11:15



Bookmark and Share


  petter rost
Vackert, vackert, riktigt f-t bra!
2013-04-28

  Hon kallar sig poet VIP
Snygg bild, även om inte gillar döskallar direkt.
Och ibland är det faktiskt viktigare att i en text
förmedla en känsla än om orden i sig kan tyckas
spretiga...det verkar ju ha lyckats?
2012-08-24

  Laijza
Ibland förstår man inte sammanhang i orden eller bild/ord. Det är ok ändå, för mig...Bilden är min egen. Tack.
2012-08-19

    ej medlem längre
En spretig text som var så intetsägande och bilden stämnde inte alls in så skriv om att förlora oskulden till livet istället
2012-08-19

  Sanningsägaren VIP
kan bara instämma i Peters ord, jäklar vad du skriver flicka lilla!
2012-08-19

  Vildaste
jättebra text, spännande bild
2012-08-19

  Baystream
snygg text och vilken bild - plockad fr nätet eller din egen?
2012-08-19

  Laijza
Tack P. Jag är allid här, trogen som jag är. Fast du om någon vet ju att mitt uttryck inte bara ligger i orden utan i mina bilder:-)
Men ibland räcker inte bilden och då är jag glad att jag har poeter att luta mig emot:-)
Kram!
2012-08-19

    ordskalv
Fantastiska rader. Berörd.
2012-08-19

  Peter Stjerngrim VIP
Önskar du var här lite mer och bjöd på fler av sådana här starka och alldeles underbart berörande flöden ...
2012-08-19
  > Nästa text
< Föregående

Laijza
Laijza

Mina favoriter
kökskärlek
Genklang