Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

känns som hundra meter bort

 

mannen säger jag är vacker
som livet då
när solen skiner skam på fönsterrutorna
ett glas vin på mitt bord
där brödkorgen mellanlandat
i väntan på en flytt ännu längre bort

än så länge är det bara köksbänken
som skiner i kapp som ett blankt ollon

rosen är för året på diet

och jag säger aldrig det jag egentligen
tänker

 

 

 




Fri vers av kerstin skriver VIP
Läst 163 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-08-19 19:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

kerstin skriver
kerstin skriver VIP