Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bara en liten påminnelse till mig själv om hur det känns när det bara är så där alldeles rätt ... Saknar den känslan ...


Dina andetag ...

... lugnar mig
ända ner och in på

allra djupaste
själslig nivå

när du ligger nära
tätt intill och ser på mig ...

... och jag känner din blick
fylla mig med den värme
blott din kärlek mig kan ge ...

... när jag vaknar 
och känner inom hela mig
att jag ej
behöver sakna dig
någonsin mer
då du
när jag slår upp
 mina ögon
är det allra första jag ser ...





Fri vers (Fri form) av Peter Stjerngrim VIP
Läst 265 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2012-08-24 03:05



Bookmark and Share


  Änglaögon
Kärleksfullt vackert!
2012-08-24

  Palett
Vackert uttryckt !!
2012-08-24

  ResenärGenomLivet VIP
En underbar, kärleksfull önskan...
2012-08-24
  > Nästa text
< Föregående

Peter Stjerngrim
Peter Stjerngrim VIP