Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
http://www.youtube.com/watch?v=O9kFnpBzeiQ


förläning

 

Jag blev din intäkt, och den tolkning du gör nu är din.

Jag personligen visste inte vad det betydde förrän jag slog upp det i en bok och förstod sammanhanget.
feodal, kanske inte riktigt men ändå

Nog vet jag min skuld
och att betala med ränta har jag alltid gjort precis som alltid alltid stavas med två och aldrig aldrig med två

elle r

Och i natten lyssnar jag på märkliga
toner från ett land jag på ett sätt känner
har du hört hur isen sjunger sin smärta
i kylan och mörkret omsluter till natten
viker sig i gryning och
har du märkt hur du dras in mot mitten
av det hjärta som aldrig slutade slå

 

* * *      *

 

Du gav mig mer än det jag redan visste,

 

Straff eller straff

Men stanna,
jag vill det så gärna trots all okunskap och förvirring och

Ja, stanna

 

Du blev min intäkt,

 

 




Fri vers av kerstin skriver VIP
Läst 278 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2012-08-25 14:17



Bookmark and Share


  Yrre VIP
Superskrift, vad annars kan man säga??
2012-08-25

  Casbah* VIP
som en rysk docka, undertoner, magi och svensk ordentlighet, att sköta sig, offra sig genom önskan och beslut. Bra skrivet. Bra att du låter läsaren hitta ett eget tolkningsutrymme i texten.
2012-08-25

    ej medlem längre
Gillade låten också
2012-08-25

  Per Blomqvist
Klurigt och genomtänkta ord.
2012-08-25
  > Nästa text
< Föregående

kerstin skriver
kerstin skriver VIP