Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

hur vore det med ctrl+alt+delete

 

Varje dag lever jag mitt liv,

Jag föds, jag lär mig gå, stå
på egna ben, tvivlar, blir
beroende, slår mig fri, söker
svar;
jag dör

Men, jag leker inte

 




Fri vers av kerstin skriver VIP
Läst 201 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2012-09-01 12:21



Bookmark and Share


  Gunnar Hilén VIP
tanken att varje dag är som första början är underbar och jävligt tung...men som sagt...det finns tydligen en knapp för sånt där...
2012-09-01
  > Nästa text
< Föregående

kerstin skriver
kerstin skriver VIP