Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Varit i simhallen med min son som är 6 år.


Pussgurka

Tanken var, när jag informerade sonen om att nu har mamma inga glasögon på sig och är därför halvblind, att han skulle ha koll på var jag var någonstans eftersom jag hade svårt att se honom.
Men när jag uttalat ovanstående så tar han min hand och säger: Oroa dig inte mamma. Jag tar hand om dig, jag leder dig. Håll mig bara i handen så ordnar det sig nog, ska du se.




Övriga genrer av Fialotten
Läst 301 gånger
Publicerad 2006-02-09 08:32



Bookmark and Share


  vildvin
*ler*
2006-02-27
  > Nästa text
< Föregående

Fialotten
Fialotten