Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vi har bara en jord, denna måste vi vara aktsam om...


ENFALD








Du enfaldiga människa
vem är väl du?

Som sätter dig över
både djur och natur!

Som förstör det allra vackraste vi fått
en jord en himmel och
så mycket annat gott.

Nej prisa den mark
du trampar på.

Försök att i stället
lagarna förstå.

För du och jag är så små, så små
att vidden i det stora kunna helt förstå.

Arlöv
Erna Frank










Fri vers av erna frank
Läst 295 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-09-02 15:47



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Intressant läsning
2012-10-05
  > Nästa text
< Föregående

erna frank
erna frank

Mina favoriter
Bikt
Vindpust