Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Omvälvande liten

Du talar med växter
undrar vad de svarar

Du njuter av ljudet
från dammsugarens dån

Du förundras av träd
suset eller färgen

Vi börjar lära känna dig nu
Tack för att du ville komma




Fri vers (Fri form) av Ewa Åkerlind
Läst 256 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-09-06 22:14



Bookmark and Share


  Minkki VIP
låter som ett trevligt litet knytt som ville komma :)
2012-09-08

  Eva Langrath VIP
Fina iaktaggelser
2012-09-07

    ej medlem längre
Känslan
2012-09-06

  walborg
Otroligt fin iakttagelse
2012-09-06
  > Nästa text
< Föregående

Ewa Åkerlind
Ewa Åkerlind