Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

lindas

 

Inom mig slår det heta
eldloppor
mot nattens kyla

bara innanför 
blundade

vet du våra drömmar

för i alla andetag
andas jag med dig

när vi bär 
våra prövade vingslag

över hjärtans ombedda vidder

vi vet 
våra öden 

nu

när kylan ger vika
och orden möts 

innanför

då läppar tystnar
med sigill

av talande kyssar

då vi vet
att livets träd har blottat
sina starkaste rötter

och jag ber dig 
så din frukt i mig

genom natt och evighet
och bortom förlorade drömmar

utan sol och regn,
utan tvekan

slå rot

...

 

 

 

 

 

 

 

 

 




Fri vers (Fri form) av Ex¤animo
Läst 569 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2012-09-07 11:01



Bookmark and Share


  bittemi VIP
Ljuvligt vacker!
2012-09-12

  Hanna Mari Wallin
berörande fint...ocg grattis till utvalda texter...
2012-09-12

  Anna*
Ljuvligt nära berörande poesi =0)
2012-09-12

  erna frank
Blotta sig--ge av sig själv såå vackert!!
2012-09-08

  Linda CH VIP
Svindlande vacker om kärlekens styrka.
2012-09-08

  lisa"puzzle"svensson
Fantastiskt! Går in under huden...bokmärker!
2012-09-08

  surface to air
Vackert!
2012-09-07

    ej medlem längre
Underbart vacker poesi ...
2012-09-07

  alvan
En underbar text! Härligt flyt och berörande bedjande i sitt innehåll. Tycker om!
2012-09-07
  > Nästa text
< Föregående

Ex¤animo
Ex¤animo