Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tillåta sig

 

finns där dun
runda former
och nyvunna kärleksförklaringar
stansade i silkespapper

händer som håller
ögon att landa bekräftelse
gåtor att besvara
hjärta att försvara

 

efter kriget, försiktiga
steg på marken, och jag tänker
det finns inga segrare
solen byter färg, bryter
skuggan där jag står

låter måla min kropp. vill
att grönt är min färg, den
är kimrök

 

den vind torkar kroppen och silket kan ta sig väg

 

 

 




Fri vers av kerstin skriver VIP
Läst 170 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2012-09-08 12:07



Bookmark and Share


  Casbah* VIP
försvann nog ett ord där..luktar befriande...ska det vara..och dikt..i dess bästa form..stark
2012-09-09

  Casbah* VIP
luktar dikt!
2012-09-08

  Daniela I
Fin
2012-09-08
  > Nästa text
< Föregående

kerstin skriver
kerstin skriver VIP