Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

människa i obestämd form


det som är mina
fingertoppar, nuddar dina
läppar – som av siden
människa i obestämd form
känner du
som jag
kan känna
din hud där den är som
lenast, söka sig mot
min hud, där den är
som lenast, och nudda
så mycket mer,

än




Fri vers av kerstin skriver VIP
Läst 343 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2012-09-08 17:46



Bookmark and Share


  AgnesP
tycker om..
2012-09-12

  Jan Widströmer VIP
Innerligt
2012-09-08

  Lena Själsöga Keijser
mjuka vackra andas dina ord

med en vacker varsam fråga
2012-09-08
  > Nästa text
< Föregående

kerstin skriver
kerstin skriver VIP