Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

hjälp!

en råtta
har smugit sig in
på mitt revir
igen
vad har den här
att göra?
en råtta
i min trygga värld
som gnager sig igenom
varje tanke, varje ord
den där råttan
kan någon ringa anti-cimex?




Fri vers av Zam
Läst 272 gånger
Publicerad 2004-08-06 18:30



Bookmark and Share


    tinky-winky
rolig,väldigt bra och lite läskig denna dikt har du värkligen lyckas med och jag tror att jag förstårvad ddu menar med den!!
2004-08-17

    Mejja
Rolig men med en djupare tanke bakom. Man tolkar ju så olika det man läser....
2004-08-06
  > Nästa text
< Föregående

Zam
Zam