Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
dansa med vargar


Vargen

som en blöt pöl på golvet
låg hennes självkänsla där

hon kunde spegla sig i den
föraktet, förvåningen

vad gick fel?
var de något hon sa?

hon gick vidare in köket
där doftade av ångest

hon grabbade tag i en kniv
och försökte skära sig ut

varför blev det så här?
varför ikväll?

hon sökte skydd i vardagsrumssoffan
men den var hård av ånger

hon hade försökt vara någon
hon inte var

vem var han?
vem var han som tog hennes liv?

han hade lockat med drinkar
han hade komplimenterat hennes hår

han hade betalat för taxin
han hade särat hennes lår

utan lov




Fri vers av Labra lege
Läst 404 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-02-09 22:41



Bookmark and Share


    NoMi F
Oj vilken stark målande text
Hur det känns , hur det kan bli
Igenkännande kanske
Förnedringen i sin fullo
Bra
2006-02-25

  Dan Linder
en sorglig och hemsk stumfilm med bländande vita färger...griper tag...soffan som trygghet...skam och skuld och utsatthet... med tårna utanför bråddjupet. Tycker mycket om att du kan vara stark effektfull med så små medel. Heja!
2006-02-13
  > Nästa text
< Föregående

Labra lege
Labra lege