Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Såg inte fullt ut din skönhet

Det måste ha varit så.
Såg inte fullt ut din skönhet.
En uppenbarelse vid min sida.
Mina ögon kunde inte urskilja.
Din hy och dina ögon.
Dina läppar och dina vita tänder.
Kläder du valt med omsorg.
Smycken som du bar med stolthet på din kropp likt en skulptur bland gudinnor.

johan j 2012




Fri vers (Fri form) av Johan Jonsson
Läst 279 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2012-09-13 21:50



Bookmark and Share


  C.Källner
Koncist och vackert... med öppnade ögon
2012-09-22

  Lilla Bambun
Så snyggt!
2012-09-13
  > Nästa text
< Föregående

Johan Jonsson
Johan Jonsson