Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

*i min overkliga verklighet*



Det svarta i hans ögon fanns
fortfarande där
och trots alla försök att dölja sin själ
så var han svartare än asfalten
under mina fötter
men jag vandrar gärna barfota
barfota naken och alldeles glasklar
Hudnära
jag vill känna honom hudnära
inuti och utanpå
och jag vandrar gärna naken
blottad blödande och svart
Ja jag vandrar gärna i mörker
bara han är här




Fri vers av Smultris
Läst 673 gånger
Publicerad 2006-02-15 00:19



Bookmark and Share


  Cattis Rönn
starka ord om saknad...otroligt bra!
2006-02-18

  Shininkagemusha
Starka bilder... River som ett sandpapper.
2006-02-17

  Ninashine
Här instämmer jag ord för ord med föregående talare. Detta var något riktigt bra.
2006-02-16

  Ola Rydberg
Härlig tung poesi
2006-02-15

    Bodil Sandberg
En hääääärlig text....och jag vandrar gärna naken..blottad,blödande och svart...kan det bli mer poetiskt
2006-02-15

  Ord
Du är så bra smultris..

ser bilder...

naken vandrandes i sommarnatt...
ljud på avstånd..
soluppvärmd asfalt under fötterna..

Och så det vackra budskapet som jag tolkar till "din" kärlek till honom
precis som han är , good amd baad...

å tänk...även asfalt blöder om hettan är tillräckligt stark...

Kraam

/ Crister
2006-02-15

  Mats L.
Stark text smulan
2006-02-15

  sol
nu börjar glöden vakna igen - stark text - ny energi...
men jag vill ta bort sista raden...smaka..?

nya formuleringar här.
inte förnedring
acceptansdoft

stjärnsmultris, love.
2006-02-15

  Therés
Vilken fantastisk kärleksförklaring
MVG från mig
2006-02-15
  > Nästa text
< Föregående

Smultris
Smultris