Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Natt-Haiku

 

 

Natt skänker mig ro

 

Stillhets tystnad bygger bro

 

Mot hoppfull gryning




Bunden vers (Haiku) av Pulsatilla
Läst 1711 gånger och applåderad av 1 personer
Utvald text
Publicerad 2006-02-10 00:25



Bookmark and Share


  solglimt
Fantastiskt bra, GRATTIS!!
2006-02-12

    Cajsa
Grattis till redaktionens val! Bra skrivet!
2006-02-10

  Dan Linder
den här vill jag vaggas till sömns av i kväll. Ljuv och stillsam.
2006-02-10

  prinscess VIP
mycket vacker haiku...
grattis till redaktionens val...
2006-02-10
  > Nästa text
< Föregående

Pulsatilla
Pulsatilla