Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Varför kan ord inte få tala för sig själva?

Varför är det så
att ord inte kan tala för sig själva
Är det inte förfärligt
att orden måste gå genom oss
rannsakas i oss
censureras i oss
förfalskas i oss
innan de kommer ut
och blir något helt annat
än vad de var menade
att vara




Fri vers av Missi VIP
Läst 358 gånger
Publicerad 2012-09-16 12:13



Bookmark and Share


  Ola Rydberg
bra vändning på slutet
2012-09-17

  Sofhia Wirström
fina rader som berör, får oss tänka efter.
2012-09-16
  > Nästa text
< Föregående

Missi
Missi VIP

Mina favoriter
dina ögon