Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

för jag är smartare än du tror, du ser bara inte mer än du vill.

Jag dansar i en taktlöshet
där andetag är rostiga.

Jag rör mig i en melodi
där luften gör mig hes

i ett virrevarv av slutna känslor
hamnar jag i kö
där den som hamnat sist
bara skrapar hjärtat i grus.

jag dansar i en taktlöshet
där andetag tar slut
jag rör mig i en melodi
där luften gör mig skitig.

världen krossas av en verklighet
större än mig själv
där stora ord
förklarar små ting
och
små ting är större än jag.

i ett virrevarv av känslor
mötte jag dig
rädd för att förlora
rädd för att bli kvar

men mest är jag rädd för
att
du ska möta mig halvvägs
för att sedan backa bakåt
och ta sönder allt igen.

i ett virrevarv av slutna känslor
glömde jag bort mig
jag rörde mig i en melodi
där du var större än jag själv.




Fri vers (Fri form) av Emelie Skoog
Läst 294 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-09-16 16:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Emelie Skoog
Emelie Skoog

Mina favoriter
Kyssars bal