Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Glödlampa

ett starkt ljus möter mig

pappa har bytt glödlampa 




Fri vers av Missi VIP
Läst 367 gånger
Publicerad 2006-02-10 16:41



Bookmark and Share


    ej medlem längre
En liten glad kortis!
2006-02-10

  Ola Rydberg
bra och rolig
2006-02-10
  > Nästa text
< Föregående

Missi
Missi VIP

Mina favoriter
dina ögon