Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
All denna tid,men bara dig


24 timmar och 43200 sekunder


Tänk dig en dag,
24 timmar,
43200 sekunder

All denna tid,
under denna dag
ska vi hålla hand

I 24 timmar och,
43200 sekunder
ska mina ögon titta på dig.

All denna tid,
ska bara vara vår
som en saga.

För jag lovar dig,
jag ska inte släppa dig
för en sekund

I 24 timmar
och 43200 sekunder
ska jag äta dig med min blick.




Övriga genrer av Manal
Läst 364 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2004-08-07 02:01



Bookmark and Share


  Svart svan
Snyggt skaldat.
2017-09-08
  > Nästa text
< Föregående

Manal
Manal