Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sommarhaiku

Fågelsång, solen,
blommor, gräs, grönska, värme
sommaren, kom nu!




Bunden vers (Haiku) av Missi VIP
Läst 459 gånger
Publicerad 2006-02-10 18:55



Bookmark and Share


  * Ammi *
och hör! så klart....
2006-02-10

  * Ammi *
Ja den säger allt, man både känner och ser!
2006-02-10

  prinscess VIP
gud vad jag längtar till sommar och värme när jag ser denna
bra skrivet
2006-02-10
  > Nästa text
< Föregående

Missi
Missi VIP

Mina favoriter
dina ögon