Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
-- ung och föräskad...


KYSSEN

Smekande ord och
klingande skratt

var det när vi lekte tafatt i
grannens rosenrabatt

med ungdomens berusning och
rosornas doft

var förälskensen ett faktum
som hejdade oss

allt var så nytt
när du stal en kyss

du smekte mitt hår och sa
jag tar en kyss till

innan jag går

Arlöv
Erna Frank




Fri vers av erna frank
Läst 219 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2012-09-26 21:09



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Mycket fnt! Minns...
2012-10-03

  Lilla Bambun
Ömt, vackert och berörande.
2012-09-30

  Gawain
Bitterljuvt!
2012-09-29

  Heikki Hellman
Kom ihåg fjärran ungdom.....
2012-09-28

    ej medlem längre
Varma fina rader..
2012-09-27

  mare VIP
Så fin !
2012-09-26

  La Magnólia VIP

Mjukt, varmt och berörande ...
2012-09-26

    ej medlem längre
fint, ömt förmedlat...
2012-09-26
  > Nästa text
< Föregående

erna frank
erna frank

Mina favoriter
Bikt
Vindpust