Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I sällskap med flaskan

Du och jag och flaskan
satt vid ett bord

Jag gick därifrån

Du och flaskan satt kvar

Nöjd med ert sällskap
ni märkte inte

att jag gått




Fri vers (Fri form) av Ewa Åkerlind
Läst 266 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-09-28 19:58



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Få ord som säger mycket...tänkvärt...
2012-09-28
  > Nästa text
< Föregående

Ewa Åkerlind
Ewa Åkerlind