Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vakande måne

På natten
alla sover
barnet somnar i mammans famn
trött vandrare lutar sitt huvud mot trädet
då skymningen fallit
då havet svalt sömniga solen
då tänds stjärnorna
då månen vakar
ser till att ingen är vaken




Fri vers av Missi VIP
Läst 279 gånger
Publicerad 2006-02-11 11:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Missi
Missi VIP

Mina favoriter
dina ögon