Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det röda

Själens varvräknare. Kört på rödmarkering under lång tid.
Detta varvtal tänkt endast för extrema omständigheter.

Fick känslan av att inte kunna minska pådraget.
Känslan blev min autentiska upplevelse.

Nu rusar livet förbi. Är mitt i men ändå vid sidan av. Tunn hud.
Känslomässigt utblottad.

Det går inte att med någon mån av säkerhet avgöra konsekvenserna.
Följderna helt oförutsägbara.




Fri vers (Fri form) av Johan Jonsson
Läst 167 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-10-02 21:50



Bookmark and Share


  Regn & Grus
Väl beskrivet, stormkänslan där man själv inte längre tycks styra sitt eget liv.
Men som med alla stormar slutar ett sådant tillstånd alltid med kaos.. och en chans till ny början.
2012-10-02
  > Nästa text
< Föregående

Johan Jonsson
Johan Jonsson