Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Back to basic.


Erkännandet

Jag vet att jag borde älskat på mitt sätt,
men jag dog i dina armar och inspirerade en värld som
egentligen inte fanns.

Du låg där så vacker,
så underbar att jag dog varje gång jag fann dig med min blick.
Du vaknade alltid så fantastiskt harmoniskt att tiden
stannade och bildade ett nytt Universum där bara du
och jag existerade.

Inget kunde bli allt,
bortom de stunder som aldrig kunde finnas.

Just nu slog hjärtat de timmar som saknaden
flöt genom vener och ådror, minnet av den
himmelska doft som alltid möter mina kyssar stärkte
viljan att söka summan i en makalös ekvation.

Du kommer alltid tillbaka till den famn som värker och
min skuld att lämna det enda förnimmelse jag äger, är så
stor att lugnet lägger en skugga över alltet, medan min kropp
lider av det som borde vara ett av två.

Jag vet att jag borde älskat dig på mitt sätt,
men visste så väl att saknaden skulle ha dödat.




Prosa av Max Poisé
Läst 199 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2012-10-03 19:22



Bookmark and Share


  Järnkatten
När du skriver så här Max blir jag mållös och enbart beundrande..
2012-10-05

    ej medlem längre
Du skriver på ett sätt som gör att man bara vill ha mer
2012-10-05

  aol
sterk ärlig berörande text
2012-10-03

  Ninananonia VIP
Sorg...som känns..
2012-10-03

    ej medlem längre
Berör...
2012-10-03

    ej medlem längre
Nakna och osminkade ord som känns att läsa.
2012-10-03

  Rise Little One
Ärligt erkännande text som lockar läsaren redan från början

"Jag vet att jag borde älskat på mitt sätt,
men jag dog i dina armar och inspirerade en värld som
egentligen inte fanns."

2012-10-03
  > Nästa text
< Föregående

Max Poisé