Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

konstigt nog tänkte herr larsson


konstigt nog så är det så
att ju mer tid jag har tillgodo
desto mindre saker får jag gjorda

herr larsson satt på en iskall parkbänk och tänkte under tiden som han sakta men säkert avverkade innehållet i den lilla gröna kassen med nyinförskaffad pilsner som han hade placerat mellan sina stora kängförsedda fötter

men jag lider inte så mycket av detta
om man jämför mig med andra

konstigt nog så är det så




Fri vers av Hans w-art Westlund VIP
Läst 398 gånger
Publicerad 2006-02-11 20:51



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Ojojojojo, riktigt mycket mysig stämning över detta. Alla vardagens problem finns inbäddade här och alla vardagens bilder, som verkligen för dina läsare att läsa...och förbli dina läsare.

Mvh Robin!
2006-02-12

  Ola Rydberg
här känner man ju igen sig
härligt att läsa om herr larsson igen
2006-02-12
  > Nästa text
< Föregående

Hans w-art Westlund
Hans w-art Westlund VIP