Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I mitt vinterland

I mitt vinterland
dansar känslorna i otakt.
I mitt vinterland
glömdes stämningen bort

I vårt vinterland
var vi aldrig två
i ditt vinterland
där fanns aldrig jag.

Vi fastnade i en snöstorm,
där flingorna var större än oss
vi stod stilla i ett andetag
där livet slutade vara fritt.

I mitt vinterland
fanns heller ingen lusta
I mitt vinterland
fanns det bara du.

Jag gick vilse i mitt vinterland
tappade din hand
gick vilse i ett vinterland
där jag var lika naken som träden.

Du lämnade mitt vinterland
för hos dig finns ingen plats för snö
du lämnade mig ensam
i mitt vinterland där snön dansade bättre än jag.




Fri vers (Fri form) av Emelie Skoog
Läst 252 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-10-07 00:38



Bookmark and Share


  cilax VIP
upprepningarna är inte tröttande här, fint skrivet
2012-10-07
  > Nästa text
< Föregående

Emelie Skoog
Emelie Skoog

Mina favoriter
Kyssars bal