Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Som den lögnare du aldrig var



Ljug

Ljug och ljug och ljug
Ljug mig full av kärlek
full av allt du aldrig säger
precis som om du alltid skulle ha sagt
hur underbar jag är
Oroa dig inte för mig
för jag kan lögner
jag kan svek
precis som om ingenting annat
nånsin skulle ha sagts till mig

Så kom igen, älskling och ljug för mig




Fri vers av Smultris
Läst 936 gånger
Utvald text
Publicerad 2006-02-13 00:01



Bookmark and Share


  Nic
Naket bra text där sista raden inte behövdes
2006-03-10

  Ninashine
Så den var bra. Jag ljuger, den suger! Nix den var verkligen bra. Eller hur var det nu?
2006-02-16

  rebecca d VIP
bitter dikt.
bitterhet som spärrar för glada överraskningar..men kanske just den som ljugit är det bra att inte tro på...
2006-02-13

  Mats L.
Fint skrivet
2006-02-13

  Ola Rydberg
ja denna blir dubbeltydlig
bra författat
2006-02-13

  Isla Estrecho
Jag vet då inte vad jag ska skriva mer än att jag gillade den här. Det är inte direkt dom rosenröda sidorna av förhållande som du skildrar Smultris.
2006-02-13
  > Nästa text
< Föregående

Smultris
Smultris