Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Reglerna finns i mitt trasiga sinne...

Ute skiner solen, inne härskar mörkret! sitter på stolen och betraktar fönstret!

Ser det, men ser inte ut! Hör röster men med orörlig trut! Vänder och vrider tills insidan ser ut!

Den som möter min blick är lik, lik en annan! Känner igen det inristade korset i pannan!

Lita aldrig på masken, den anpassar sig efter lögnen, sprider sig likt kvicksilver på salens parkett! Tillsynes oreglerat, utan sans och vett!

Men tro mig reglerna finns i mitt trasiga sinne!




Bunden vers (Rim) av deNeergaard
Läst 245 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-10-12 15:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

deNeergaard
deNeergaard