Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stanna eller gå?

Jag vet vad jag har
Vad kan hända sen?

Ska jag gå nu med
stoltheten kvar?

Eller vänta på nåden
att få stanna?

Finns det mod kvar
i mitt stilla sinne?

Att säga tack och hej ...




Fri vers av Ewa Åkerlind
Läst 295 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-10-12 18:11



Bookmark and Share


  Eva Langrath VIP
Fint skildrar du det svåra valet som balanserar på gränsen där man säljer sig själv för en strimma närhet.
2012-10-12
  > Nästa text
< Föregående

Ewa Åkerlind
Ewa Åkerlind