Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I hemlighet finns du kvar.....

I hennes händer
vilar
en hemlighet


så nära


Sluter hon den
kring sitt hjärta


försiktigt


Älskar hon
varje del av dig


fast ingen vet


Finns du hos henne
dag som natt
är den
hon vill bevara som


sin


Ömtåliga skatt




Fri vers av pussflufftess
Läst 341 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2012-10-14 17:33



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Du berör med dina ord.
2012-10-15

    ej medlem längre
så fint...
2012-10-14
  > Nästa text
< Föregående

pussflufftess
pussflufftess

Mina favoriter
Närhet