Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Älskade lillebror...dina hjärtslag slocknade men dina andetag finns kvar i varje snöflingas skimmer


Vinterkalla andetag

I gatlyktors sken

skimrar snöflingor

det är som om dom

vore du

så vackra och så sköra

 

 

Vinterkalla andetag

fångade i iskristallers inre

vid varje pulsslag förseglade i frusen dagg

inom mig saknad

då jag

 

famlar

 

efter att kunna förstå

ett hjärta så brutet

vingar som inte längre orkar bära

önskar jag kunde fånga dig

en kort sekund

likt en snöflinga

på min kind

 

Orörliga ord av saknad

tårar

svävande fritt i den kalla luften

som omsluter mig

 

Vinterkalla andetag fångade i iskristallers inre

vid varje pulsslag förseglade i frusen dagg

ensamheten i det som en gång var du

 

Stanna en stund

låt mig få andas

vinterkallt

i dina armar

känna dina hjärtslag

bara för en kort sekund

 

 

 

 

likt snöflingors fall




Fri vers av pussflufftess
Läst 315 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2016-06-02 15:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

pussflufftess
pussflufftess

Mina favoriter
Närhet