Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ibland vill jag bara skrika


Kanske är det för att kunna hålla mig flytande...jag vet inte längre om det svaret är det rätta




Ni får mig

F a l l a n d e

från murarna jag
omsorgsfullt
byggt

Utanför dom
är jag inte längre
gömd
av mitt eget hjärta
endast glömd
bakom egna försvar
i försök att hålla mig
ovanför ytan


Ni får mig


För det är ditt ni vill
komma
eller kanske är det dit jag
behöver finnas


Ni får mig


gråtandes som ett barn
blottade rädslor som visar
sårbarheten i varje sten
som lagts
till grund för varje mur


Och jag vet inte om det
är för er skull eller min egen
överlevnad

oavsett






Ni Får mig


aldrig




Fri vers av pussflufftess
Läst 510 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-12-29 10:47



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Superb dikt!
Den inrymmer ett uppror och ett trots som tilltalar mig.
2008-12-29
  > Nästa text
< Föregående

pussflufftess
pussflufftess

Mina favoriter
Närhet