Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livets gata

Jag går på en ödslig gata
hand i hand med tiden
hälsar på glädjen
som går hand i hand
med sorgen
borta på en bänk
sitter kärleken
och doftar på en ros
jag släpper taget om tiden
och ska precis sätta mig bredvid
när smärtan tar tag i mig
och drar bort mig därifrån
jag släpper inte kärleken med blicken
men kommer inte ifrån smärtan
som håller mig i sitt järngrepp

när jag tror att allt är förbi
kommer hoppet
lossar smärtans grepp
tar mig i handen
långsamt fortsätter vi
hand i hand
att gå
vidare längs gatan




Fri vers av Missi VIP
Läst 333 gånger
Publicerad 2006-02-12 17:27



Bookmark and Share


  rebecca d VIP
finfint! hur smärtan, kärlekn, sorgen, hoppet hänger ihop, kommer tillsammans, man kan inte får det ena utan det andra (som rosor som har törnen)
2006-02-12
  > Nästa text
< Föregående

Missi
Missi VIP

Mina favoriter
dina ögon