Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Drömmar



Drömmar kan slå in,,,



vaknade nyss från en av mina!!




Fri vers av chrissie
Läst 169 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-10-16 21:17



Bookmark and Share


  Lena Själsöga Keijser
dina ord ... upplever jag vara skiktmåleri

samtidigt säger jag... drömmar vävs av förunderligt vackra meningsfingrar
2012-10-16

    Upplandspoeten
Visst kan de det. Hoppas dina gör det!
2012-10-16
  > Nästa text
< Föregående

chrissie
chrissie