Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

som flykt

 

som det jagar, letar och vrider, vänder. bänder med kofot och nej är inte ett kartblad. som rollas det upp och sträcker på halsen och händer som drar i kavajen när ingen ser. och verkar det som om. nej, jag frågar inte det. jag vet. för jag släpper sällan fasaden och jag vet hur liten man kan vara och när jag tror att det som jagar är. en flykt.

det gråter en clown
jag ser honom nu

 




Övriga genrer (Drama/Dialog) av kerstin skriver VIP
Läst 269 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-11-02 18:47



Bookmark and Share


  Juliusz Wilczynski
Väl skrivet om hur flykt känslan, det osäkra, skapar en ensamhet. Så tolkar jag den i alla fall.
2012-11-04

  hansensson
Så bra. Instinktivt vill jag säga att det är en öm, vemodig och vacker sak om den osäkra människan.
2012-11-02
  > Nästa text
< Föregående

kerstin skriver
kerstin skriver VIP