Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

winnerbäck i bandaren och en älg [kategori trams]

 

en lördag som många, ledan rättar in sig i ledet efter vädret, efter arbetsveckan, efter shoppingturen utan shopping. det är på samtalen vi lever, de riktiga, viktiga. och musiken. skulle vara utan både mat och vin lätt men musiken, den klarar jag mig inte utan. förutan. spelar samma skiva om och om igen som ett mantra, som en drog, som ett beroende lika svårt, eller lätt som något annat. ibland är jag lätt manisk, ibland bara låg och jag önskar det maniska kunde resultera i något mer kreativt än samma musik om och om igen. ja, även om jag gillar winnerbäck mycket just nu. han fyller något behov. just. nu.

och älgen då, ja han ligger i bitar i grytan blandat med gul lök och smör.




Övriga genrer (Drama/Dialog) av kerstin skriver VIP
Läst 250 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2012-11-03 17:27



Bookmark and Share


  Juliusz Wilczynski
Snyggt association mellan den långa process av att laga en gryta och det tidlösa upprepandet av musiken som mantra. Jag har en tendens själv att loopa låtar då jag skapar, det kan vara väl värt att känna sig tidlös då.
2012-11-04

    ej medlem längre
långkok är aldrig fel ...
2012-11-03
  > Nästa text
< Föregående

kerstin skriver
kerstin skriver VIP