Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

slarvigt

 

jag slarvar med livet, slarvar med tiden, slarvar med samtalen, svamlar och ramlar, varvar tankar med ledan, gömmer mig i en inloggning och stannar aldrig. upp. och försöker få syre i blodet och förstår inte att jag drunknar om jag inte går upp till ytan. slarvar med söndagen, det mörknar och om jag blundar så vinner jag tillbaka tiden. låtsar mig rena ytor och blanka glas och lästa böcker och skrivna uppsatser och så låter jag nog ögonen gömma sig bakom locken en stund till. en liten stund till. bara.

 




Övriga genrer (Drama/Dialog) av kerstin skriver VIP
Läst 283 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2012-11-04 17:56



Bookmark and Share


  Gunnar Hilén VIP
Snart...snart...snart ska jag börja leva...
2012-11-06

    Madeleine Ågren (Maduska)
Jamen, ett vanligt, avspänt liv. Låter skönt. Fortsätt så.

2012-11-06

  Fredrik P. VIP

Mycken igenkänning här, tack!
2012-11-04
  > Nästa text
< Föregående

kerstin skriver
kerstin skriver VIP