Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Uppmärksammad text 2012-11-10


Höst i trädgården

Diminbäddade brunplogade åkrar

Andedräkten immar i morgonkylan

Växthuset är tomt och jorden vänd

Blomrabatterna kurar mot jorden

Mitt i det vissnade, döende

står rosorna som överlevt frostnätter

Ge inte upp!




Fri vers (Fri form) av Ewa Åkerlind
Läst 316 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2012-11-05 06:12



Bookmark and Share


  Sunlight
Underbar!
2012-11-11

  ULJO
Fin höstdikt som andas hopp
2012-11-10

  Minkki VIP
finstämt, så där som höstkylan
2012-11-07

  kerstin skriver VIP
ja, det vackra mitt i den bruna vilande jorden. och jag tänker att hösten är mer vila än något annat.
fint skrivet
2012-11-06

  ResenärGenomLivet VIP
Vilken härlig höstdikt...
2012-11-05

    ej medlem längre
tycker om denna text..
2012-11-05

    Shush
Fint diktat. Dina ord ger mig hopp mitt i min bedrövelse.
2012-11-05

  aol
verkligen vännen en hoppfull dikt,
2012-11-05
  > Nästa text
< Föregående

Ewa Åkerlind
Ewa Åkerlind