Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Mitt land, ett enda stort blodbad =(


Blod,tårar och mycket mer


Så länge jag lever
ska jag kämpa för mitt land
Palestina.

Mitt vackra Land,
som nu består av blod
och tårar.

Blod och tårar?
Nej det är inte så
farligt

Mitt land består av mer
mitt land
har blivit som en kyrkogård.

Döda kroppar
överallt,
det finns ingen mer plats.

Soldater skjuter ner
bebisar,barn och gamla
sen så naturligtvis män och kvinnor

Åh mitt vackra land
är ett enda stort
BLODBAD.

Men jag lovar
jag ska aldrig ge upp
mitt land.

Jag ska kämpa
och demostrera
alla ska få höra mig.

Palestina
mitt hjärta
ska jag aldrig glömma.




Övriga genrer av Manal
Läst 373 gånger
Publicerad 2004-08-09 01:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Manal
Manal