Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Alla de andra och jag

- kaffe?

- tack! 

Och så satt vi där,
alla de andra och jag
- du har kommit rätt

[NEJ NEJ NEJ, jag är så fel. jag är inte som ni, jag är inte den ni säger, det är inte som ni tror]

Ett vagt leende
- mmm

Betalade kaffet, inget på kredit.

 




Övriga genrer (Drama/Dialog) av kerstin skriver VIP
Läst 279 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2012-11-06 11:15



Bookmark and Share


  Nikolaj
Svart och roligt, med kaffet och krediten. Den symboliken tyckte jag om.

2012-11-07

  Nikolaj
Svart och roligt, med kaffet och krediten. Den symboliken tyckte jag om.

2012-11-07

  Tarantaran
Härligt!
man kan ju också ha kommit helt
rätt..men det kan kännas helt fel
länge..det kan vara en hållplats
varifrån resan fortsätter..med
nya insikter..som gör sikten
klarare..när man har kommit
så rätt att ingenting känns fel,
då har man rest klart..åtminstone
på det spåret..på den vägen..
och kan krypa sig i sin form
och mysa i sin styrka och
övertygelse :)
2012-11-06

  Gunnar Hilén VIP
"Vad hette jag, sa ni ?" ( :) )
2012-11-06

  Federico Romano
Människan har sin bild av vem den andre är, utan att veta ett dugg..
2012-11-06
  > Nästa text
< Föregående

kerstin skriver
kerstin skriver VIP