Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jag springer inte min väg

 

så lägger du huvet vid mina fötter, vid kortänden sådär så att dina ben dinglar ner längs sängkanten. du gör ofta så när det är något du vill säga mig. jag lägger undan boken och börjar lyssna på dina ord. orden som du säger brukar låta så klokt i ditt huvud och sen kommer ut i en form som du inte hade tänkt. älskade, så tar du omvägen runt något som någon annan har sagt. undrar lite som i förbifarten vad jag tror om det. det är då jag skärper mina trötta sinnen. svarar ärligt nåt som jag tror, och då kommer det. och oavsett, så lovar jag, så finns jag alltid där.




Övriga genrer av kerstin skriver VIP
Läst 340 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2012-11-11 21:24



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Mycket bra...
2012-11-16

  AgnesP
Väldigt fin.
2012-11-15

  celloviolin
elegant
2012-11-12

  Tarantaran
Tankeväckande..hade läst litet
slarvigt tidigare.." det brukar
låta så klokt i ditt huvud och
sedan kommer det ut i en form
som du inte hade tänkt..".Och
sedan är det någonting mot
slutet som kommer..måste
nog fundera på det ännu..
Men Nalle Puh :) sade: Ibland
när jag säger vad jag tänker,
märker jag, att så tycker jag
inte.
Din vän kanske upplever någon-
ting likadant...utan att kunna
sätta fingret på det..menar jag.
Bra att du finns för din vän!
2012-11-12

  hansensson
När man skriver från hjärtat kommer det ut så bra.
2012-11-11

  Silverstripe
Kärleksfullt. Om det viktiga och ack så svåra...
2012-11-11
  > Nästa text
< Föregående

kerstin skriver
kerstin skriver VIP