Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dessa människor


Minns hur
men aldrig varför

Alla idealen
kidnappade bakom tillitens ruiner

Doftande brutna
rosor

Minns hur
men inte varför

Spinnandet framför mina ögon

Oavsiktlig aningslöshet
där läppar torkar

Såg aldrig framgångarna

Alltför upptagen
av vacklande självförtroende

Ändå så stark
mitt i kaoset

Så bra på att lösa upp knutar

Älskar till trots
denna förbannade mänsklighet

Minns hur
men inte varför...




Fri vers av Jack E. Gladh VIP
Läst 215 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-11-12 20:08



Bookmark and Share


    ordskalv
Du har ett målande språk som tilltalar mig.
2012-11-12
  > Nästa text
< Föregående

Jack E. Gladh
Jack E. Gladh VIP

Mina favoriter
FROST