Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tynar bland gapande.

 



piller ur Satans skapande. 
tynar bland de gapande.


helt obrukbar slagg.
möter dödens dagg.







Fri vers (Fri form) av Kape
Läst 335 gånger
Publicerad 2012-11-14 00:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Kape
Kape