Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förnekelserasismen.



Nyheten.

 Dumheten nådde ljuset.

Agerar och parerar.

 

Gömmer och förfinar.

Hatet.

 

 

Se den alltid.
Tillåt den aldrig.

Förnekelserasismen. 






Fri vers (Fri form) av Kape
Läst 459 gånger
Publicerad 2012-11-14 17:43



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Vad menar du det är man förnekar?
2012-11-14
  > Nästa text
< Föregående

Kape
Kape